Valors

El cor de la nostra gent

Grupo 91

Professionalitat

El nostre més sincer compromís per garantir una atenció eficaç amb un equip de professionals de la psiquiatria, la psicologia i l’educació amb formació universitària. Dona Addiccions es diferencia d’altres centres en el sentit que el professional que realitza la teràpia i que ha patit també d’addicció realitza la seva tasca en tant que Graduat Universitari i Màster Oficial en Drogodependències. En aquest sentit complim amb la responsabilitat de donar un assessorament altament qualificat més enllà de l’experiència vital, també molt important.  

Respecte

Tot ésser humà mereix un respecte suprem, a no ser jutjat per la nostra condició de patir una addicció i ser mirat sense prejudicis i estigmatitzacions. Dona Addiccions et veu des d’una mirada noble entenent perfectament la teva trajectòria i el perquè dels teus actes. No jutja la teva moxilla, al contrari, t’anima a buidar-la i et mostra com perdonar-te, com canviar-la i alliberar-te del dolor. Tenim dret a re-construir-nos de nou. Haver caminat amb les teves mateixes sabates només ens permet mirar-te des de l’amor d’una dona que pateix i que acompanyem en la seva lluita amb un tracte humà i molt respectuós amb el què t’està passant.

Confidencialitat

Dona addiccions es regeix pel codi deontològic de les disciplines psicosocials i sociosanitàries que garanteixen el secret professional. La confiança que allò expressat no serà mai revelat és essencial per a la relació terapèutica.  A la pràctica Dona Adiccions, atenent l’estigma que genera l’addicció en la dona, fa un pas més enllà. Només la pacient i la seva família sap on som. Ni el barri ni l’edifici sap quina problemàtica tractem dins el nostre espai. Sense rètols, sense plaques, només un dibuix simbòlic que només les nostres pacients saben.

caCatalà